Gyakori kérdések

Garanciát vállalunk a marketing tevékenységünkre, ezt minden esetben egyedi megbeszélés után pontosítjuk. Amennyiben nem sikerül teljesítenünk az előzetesen vállalt mutatókat, akkor visszafizetjük a munkadíjunk 100%-át!
A munkadíjunkra vonatkozik. Az egyéb marketing költségek, mint pl. a Facebook és Google AdWords költségek nem nekünk kerülnek kifizetésre, így azokra garanciát vállalni nem tudunk. Minden esetben megbízható és nagy cégeknél hirdetünk.
Nincs előre meghatározott költségkeret, ez teljes mértékben függ a rendezvény paramétereitől, illetve az elérendő céloktól. A kapcsolatfelvétel első körében ezt már fel tudjuk mérni, így nyugodtan kérj ajánlatot.
Igen, kérlek a Kapcsolat menüpont alatt írj nekünk ezzel kapcsolatban egy e-mailt. A tanácsadás díja 20.000 Ft / óra. További részletekkel e-mailen keresztül tudunk szolgálni.
Ezt rendezvénye válogatja. Van olyan rendezvény, ahol 1 hónap elég, van olyan ahol fél év, és olyan is, ahol már 1 évvel előtte el kell kezdenünk a munkát. Ha nem tudod pontosan, mikor lenne érdemes, vedd fel velünk a kapcsolatot. Minél több információt osztasz meg velünk a rendezvényedről, annál pontosabb választ tudunk adni neked mi is.
Megértem, nagyon sok vállalkozónak rossz tapasztalatai vannak a marketinges ügynökségekkel szemben. A garancia mellett nagyon sok érv szól mellettünk. Erről ezen a linken olvashatsz bővebben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük