Miért mi?

5+1 ok, hogy miért minket válassz a következő rendezvényedhez!

Magyarország első számú rendezvény marketinges ügynöksége vagyunk!

Magyarországon az elsőszámú olyan marketing ügynökség vagyunk, akik rendezvényekre specializálódtak. Megvan hozzá a tapasztalatunk és a tudásunk, hogy a lehető legjobb kampányt állítsuk össze neked!

Megcsináljuk az egészet!

Nem kell fél tucat céggel együtt dolgoznod és koordinálnod őket, mi megcsináljuk a teljes marketing tevékenységét a rendezvényednek, kezdve a tervezéstől és a piackutatástól, a grafikai munkákon és weboldalon át, egészen a hirdetések és a rendelések kezeléséig.

Folyamatos tanácsadást adunk!

Folyamatosan segítünk abban, hogy minél jobban elérd azt a célod, amit a rendezvény segítségével szeretnél megvalósítani. A rendezvény elején, közben és után és segítünk a tapasztalatunkkal.

Garanciát vállalunk – Nem veszíthetsz!

Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, ha nem érjük el az általunk vállalt számokat, vagy célokat, akkor kérdés nélkül visszaadjuk neked a pénzed! Közhelyesen hangzik, de a Te sikered a Mi sikerünk!

Megvannak a legjobb embereink!

Ismerjük a legjobb alvállalkozókat a piacon, akikkel együtt is dolgozunk. Így te is a lehető legjobbat fogod kapni, a legprofibb minőségben.

Nem engedjük el a kezed a végén!

Vége a rendezvényednek. Most hogyan tovább? Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a résztvevőkből? És azokból, akik csak érdeklődtek, de végül otthon maradtak? Mi legyen a folytatás? Min érdemes változtatni és mi az, amire még jobban rá kell erősíteni? Ezekre mind adunk megoldást, mert egy rendezvény marketingjének nincs vége az után, hogy elköszöntünk a jelenlevőktől!

Kérj tőlünk árajánlatot most, kattints erre a linkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük